Ap van Zundert (deel 1)


Geachte leden van de brommerclub “op ons gemekske”

Ik stel even voor:
Ap. Van Appie Happie, de voetballer in het Eindhovens en Helmonds dagblad. De bananen boy. Ik vernoem mezelf naar hem vanwege zijn prominente aanwezigheid in onze jeugd.
Van Zundert omdat ik daar niet getogen en verscholen ben In Zundert kent niemand me. Van Mierlo klinkt te dicht bij en is daarom minder overtuigend.
Of mijn familie werkelijk iets met Zundert te maken heeft weet ik niet. Is nog niet uitgezocht maar ik denk van niet.

Ik zal proberen om motiverende stukjes te schrijven maar verwacht van jullie dat je ze leest. De webpagina van deze club moet meer gebruikt worden
voor onderlinge communicatie. En mijn column kan de rede zijn om te kijken of jij vernoemt wordt en misschien was je het niet met me eens……..of juist wel. Suggesties voor een onderwerp zijn welkom.

Inderdaad “brommerclub”

Er is aardig wat gebromd op de jaarvergadering.
De voorzitter had zijn werk goed voorbereid. Ik geloof niet dat de club de voorzitter bedankt werd maar ik weet dat de aanwezige wel zo denken.
Rene, goed gedaan dank je wel. Ik hoorde dat Henri teleurgesteld was over de beurs en dat snap ik. Natuurlijk moet de kost verdiend worden
maar een dubbelfunctie van bestuurder en leverancier is gevaarlijk . Henri heeft wijs besloten en gelukkig was hij wel op de vergadering aanwezig.
Hulde aan Henri. Als we wat ruimer bestellen na de rit en bij de vergaderingen komt het allemaal misschien nog wel goed.

Ik laat het hier even bij voor deze keer.

Ik verzoek jullie ook mij op de hoogte te houden van wel en wees van leden
en gebeurtenissen die in de club voorvallen.
Dat kan via de mail op deze pagina.
Onze Robin weet mijn illegaal emailadres en hij zorgt dat ik ingelicht wordt.
Voor de goede orde. Hij kent mij ook niet echt.

Groeten en tot tours
Ap van Zundert