_________________________

Wij worden gesteund door:
groep
spitje1
_________________________
Aug 2009
Jul 2009
Apr 2009
Mar 2009
Feb 2009
Jan 2009
Aug 2008
May 2008
Mar 2008
Feb 2008
Jan 2008
Nov 2007
Aug 2007
Jul 2007
Jul 2009

Rit Juli 2009

Verslag van de toerrit Juli 2009.

Samen met Nico Kleinjan zijn we al in Maart begonnen aan het uitzetten van de rit voor de maand Juli. De reden van dit vroege begin was dat ik voor drie en een halve maand naar Amerika vertrok. Tussen mijn terugkomst en de eerste Zondag van Juli zat maar een dikke week,vandaar dat we vroeg begonnen. Aanvankelijk zouden we vertrekken richting Lierop,maar Nico kwam er achter dat op de zelfde datum de Kennedymars wordt gehouden,dus dat werd omgooien de hele handel.
We vertrokken met 37 leden op een prachtige dag,lekker temperatuurtje en stralende hemel richting Geldrop. In ons kielzog Maria en Hans en Martijn v/d Vleuten met de bezemwagen. Vanuit Geldrop richting Heeze en van daaruit via het buitengebied Heeze naar Leende. En midden in het dorp onder de Lindse blaos een peuken pauze en daar bleek dat we in ons clubke ook een paar hele goeie verkeersreglaars hebben!!!! Nadat de rook was opgetrokken via Leenderstrijp richting Gastel.
Lekker rustig nog,niemand die last had van ons en wij dus geen last van andere weggebruikers. Vanuit Gastel richting de Achelse Kluis,maar even voor de kluis staat ergens aan de rand van de heide een schuilhut waar dus weer even gestopt moest worden voor de volgende peukjes. Bij die hut bleek een controlepost voor een of andere fiets tocht en die werd bemand door wat oudere mensen en volgens ons kregen die de schrik van hun leven ,die moeten zeker gedacht hebben daar komen de Hells Angels aan!!!! Wij zien er wel zo uit maar we zijn allemaal goeie lui!!!!

Daarna via een ommetje naar Achel terug richting Valkenswaard tot aan eetcafe Zomerhof waar we de tussenstop voor soep en koffie hadden geregeld.
Een hele goeie en snelle bediening was ons deel en ik denk dat we daar met plezier een volgende keer kunnen aanleggen. Daarna op weg voor het tweede gedeelte van de rit. Borkel en Schaft door tot aan de weg V’waard-Lommel en richting Kempervennen en Eurocircuit richting Venbergschemolen waar het altijd een drukte van belang is en de wegen daar naar toe leuk zijn om met die oude knalpotten van ons te berijden. Richting Leende en Sterksel en Maarheeze waarna bij het sportpark nog even de benen gestrekt moesten worden en dan mag er natuurlijk ook weer een saffie worden aan gestookt. Daar hadden we ook weer flink veel bekijks want het trekt wel die oude brommers!!! Someren Heide door naar Someren,en tot nog toe geen enkel probleem met de Kennedymars. Eigenlijk helemaal niks van gemerkt, ja wat geparkeerde auto’s rond Someren maar dat was alles. Richting Lierop door de bossen en toen kwamen we aan het laatste gedeelte van onze tocht,dus richting Mierlo waar we dus dat laatste rondje maakten om vervolgens te finischen bij ’t Spitje.
En je zult het niet geloven maar we moesten de kastelein uit z’n bed bellen want die had de hele nacht achter de tap gestaan. Feestje blijkbaar!!!!!! Maar toen die eenmaal begon smaakte de pilsjes voorteffelijk,zeker na al die kilometers met dat warme weer.
Ik denk dat wij op deze dag een leuke en gezellige tocht hebben verreden en het was de moeite van het organiseren meer dan waard.
We hebben de tocht met plezier uitgezet.

Namens Nico Kleinjan en Ad Smits bedankt voor jullie deelname.
Groeten Ad Smits.