_________________________

Wij worden gesteund door:
groep
spitje1
_________________________
Aug 2009
Jul 2009
Apr 2009
Mar 2009
Feb 2009
Jan 2009
Aug 2008
May 2008
Mar 2008
Feb 2008
Jan 2008
Nov 2007
Aug 2007
Jul 2007
Jul 2007

1e prijs in de Holder de polder tocht

Gisteren (15-7) vertrok ik om 9.00 uur richting Rosmalen voor de 5e editie van de "Holder de Polder" tocht georganiseerd door Bromfietsvereniging "de Bromvliegers" uit Veghel. Ik had mijn Viberti Vivi meegenomen dmv mijn nieuwe aanwinst... een zelfgemaakte bromfietsdrager die op de trekhaak bevestigd kan worden. Onderweg naar Rosmalen merkte ik dat er allerlei bumperklevers achter me opdoken die toch wel erg nieuwsgierig waren wat ik nu voor bromfiets achter op mijn auto vervoerde. De rit was geweldig goed georganiseerd en er hadden zich 246 deelnemers ingeschreven! Het is geweldig om met zoveel bromfietsliefhebbers met het pondje "de Maas" over te steken. Onderweg werd mij duidelijk dat de Vivi steeds meer lawaai ging maken en toen ik achterom keek hing het eindstuk van mijn demper op half elf. Gelukkig werd ik geholpen door iemand die wat ijzerdraad bij zich had en kon ik mijn weg naar de pauzeplaats (kasteel Loevenstijn) vervolgen. Daarna reed ik nog +/- 15 kilometer toen mijn sproeier verstopt raakte en ik het geheel aan de kant van de weg moest parkeren. Ik ging dus maar op een bankje zitten om iedereen voorbij te zien rijden en op de bezemwagen te wachten. Pech, pech en nog eens pech. Toen ik echter met de bezemwagen in Rosmalen arriveerde en nog van een lekker koud cola-tje stond te genieten tijdens de prijsuitreiking, bleek ineens dat de jury 's ochtends had besloten dat ik met mijn bromfiets de 1e prijs had verdiend! En dat terwijl er 246 mooie bromfietsen stonden. Geweldig! Bedankt Bromvliegers, en ook ome Jan van de bezemwagen. Groeten, Robin Smits. PICT0063PICT0184PICT0088
Wil je nog meer foto's van deze rit zien? klik dan hier en bezoek de website van de Bromvliegers.

Erehaag op trouwerij

Vandaag zijn we met een tiental leden naar het kasteel te Helmond gereden om een erehaag te vormen op de trouwerij van een lid van onze club. Toen het pasgetrouwde stel naar buiten kwam werden ze opgewacht door een mooie blauwe wolk van benzine gemengd met olie, en een aantal hoestende en proestende leden. Ik noem geen namen maar degene die deze damp wedstrijd gewonnen heeft is de eigenaar van een Batavus! Het bruidspaar was aangenaam verrast en na afloop werden we ook meerdere malen bedankt door verschillende mensen. Wij willen alle leden die hieraan hebben meegewerkt inclusief volgauto hartelijk danken voor de medewerking en er staan een aantal foto's op de fotopagina.

Vernieuwde website

Zoals je kunt zien ben ik bezig geweest om de website wat overzichterlijker te maken en een vernieuwd uiterlijk te geven. Verder zijn er wat rubrieken toegevoegd om onze website wat aantrekkelijker te maken. De foto's spelen nu automatisch af wanneer je een bepaalde rit aanklikt enz. Kortom, verbetering. Ik ben ook nog naar mensen op zoek die af en toe een leuk artikel willen schrijven voor onze website. Dus als er mensen zijn die zich geroepen voelen om een bijdrage aan onze website te leveren hoor ik het graag. Ik heb bijvoorbeeld liever TE veel foto's en TE veel tekst dan helemaal geen. Voor het eerst hebben we nu ook bewegende beelden op de website dankzij een lid die de moeite heeft genomen om wat te filmen tijdens de rit van Juni. Hartelijk dank hiervoor! Ik hoop dat iedereen het een verbetering vind en dat onze website nu wat meer input krijgt van de leden.