_________________________

Wij worden gesteund door:
groep
spitje1
_________________________
Aug 2009
Jul 2009
Apr 2009
Mar 2009
Feb 2009
Jan 2009
Aug 2008
May 2008
Mar 2008
Feb 2008
Jan 2008
Nov 2007
Aug 2007
Jul 2007
Feb 2009

Trip naar Amerika

Hoi bromfiets fanaten van ons clubke!!!

De meesten van jullie weten dat ik regelmatig de plas over steek om naar mijn zoon Rik te gaan in Zionsville in de staat Indiana.
Dat komt hem altijd goed uit want hij kan steeds wel wat hulp gebruiken,is het niet met opknappen en restaureren van brommers en crosmotoren,dan is het wel klussen rondom huis of wel ergens op zijn land. Hij is op z'n 35 ste gepensioneerd dus hij heeft nu alle tijd om die dingen te doen waar hij tijdens zijn basketbalperiode geen tijd voor had. Trainen, reizen en wedstrijden spelen,zo'n 15 in de maand en soms 14 dagen van huis om een stuk of zes wedstrijden te spelen aan de oostkust van Amerika.En dat zo een meerdere malen per jaar. Best pittig maar het leverde best wel op. Hij klaagde nooit!!!!! Zo'n NBA basketbal competitie bestaat uit ongeveer 100 wedstrijden in tien maanden.

Werken aan motoren deed hij wel mondjesmaat,maar het rijden op die crossers was hem ten strengste verboden.........Begrijpelijk natuurlijk want het risico van blesures is veel te groot. Nadat zijn loopbaan beeindigt was had hij ruimschoots de tijd om zijn liefde voor brommers en motoren weer te gaan botvieren. En om die redenen vroeg hij mij dan ook steeds "pa kom je me helpen" Het werkt natuurlijk fijner zo met z'n tweetjes,en mijn oude liefde kwam ook weer om de hoek kijken. We klussen wat af daar........... en we crossen wat af want daar is nog ruimte.

Op dit moment ben ik weer bezig om wat onderdelen voor weer een Zundapp KS50 te verzamelen,om de laatste in zijn verzameling weer pico bello te kunnen maken. Als je alles hebt pa, zei hij dan moet je de spullen maar gauw komen brengen....."want opsturen is ook duur"

Het ziet er op dit moment naar uit dat ik in het tweede weekeind van Maart weer voor een maand of drie naar de State's vertrek met in mijn koffer Zundapp onderdelen. IK ben nog wel bij onze allereerste rit van het seizoen op de eerste Zondag van Maart als alles verder goed gaat. Tijdens mijn verblijf daar zal ik regelmatig kontakt houden en als het mogelijk is stuur ik nog wel foto's "van schon auw spul" Ook stuur ik met deze mail nog een paar foto's van motoren die we in de afgelopen jaren gerestaureerd hebben en waarvan de Hercules ergens in een museum in Alabama staat. Hebben jullie tenminste een idee wat ik daar zoal aan het doen ben. We doen het wel op ons gemekske!!!!!
MVC-010Lty 175 007
Beste mensen,ik zie jullie wel tijdens onze eerste rit in Maart, en anders tot over een aantal maanden.

Groeten, "and see you later"
Ad Smits.

Mooie beurs stand!

Ik kreeg van een kennis van mij wat foto’s toegestuurd die hij op internet had gevonden waarop een beurs stand te zien is waarbij ze de hele achterwand met bromfietsen hebben bespoten/geschilderd. Zoals je kunt zien is het een knap staaltje werk! Ik wilde jullie deze foto’s niet onthouden vandaar dat ik ze geplaatst heb. Als er mensen zijn die weten waar en wanneer deze foto’s zijn gemaakt hoor ik het graag.
1232989302803_f
1233072359578_f
1233220603094_f

Beurs 2009 wederom een succes

De oldtimer bromfiets beurs van 2009 was wederom een succes. We hebben een groot aantal bezoekers mogen verwelkomen in Mierlo. Namens de beurscommissie alsmede het bestuur van „Op ons gemekske” willen wij alle vrijwilligers en bezoekers hartelijk danken voor de medewerking. Mocht iemand nog foto’s tijdens de beurs gemaakt hebben dan zijn ze van harte welkom. Mail deze naar robin@oponsgemekske.nl en ik zorg ervoor dat ze op de website terecht komen.
Op naar de opening van het seizoen met de bromfiets zegening in Maart!